1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! “Kodutunne” aitab leseks jäänud üksikema
VIDEO! “Kodutunne” aitab leseks jäänud üksikema

VIDEO! “Kodutunne” aitab leseks jäänud üksikema

Täna kell 20:00 läheb Kanal 2 heategevuslik saade „Kodutunne“ appi raske saatusega nelja lapselisele perele ning tõdeb taaskord, et sõltuvused ja alkohol tekitavad lähisuhtevägivalda, kannatusi ja raskeid läbielamisi lastele.

Üsse külas elab üksikema nelja lapsega. Nooremate laste isa ei saanud jagu viinaveast ja äkkvihahoogudest ning otsustas siit ilmast hoopis omal käel lahkuda. „Ta helistas ja ütles, et ma tulen ja tapan teid kõiki ära ja panen selle korteri ka põlema,“ meenutab pereema Jaana viimast suhtlust laste isaga, enne kui mees end üles poos. „Ma olen küll ja küll ennast süüdistanud, aga samas ma tean, et mina ei teinud mitte midagi valesti,“ lisab Jaana.

Peremehel jäid kõik plaanitud remonditööd pooleli. Kogu traagika taga on taaskord alkohol. Väljavaated tulevikuks olid perel suured. Soetatud oli korter ja kõik tundus justkui super. Pereisa oli nõutud töömees, kuid koduseinte vahel muutis alkohol mehe vägivaldseks ja väljakannatamatuks.

Pere jäi maha võlgade ja korteriga, mis on lausa katastroofilises olukorras. Pereema on küll üritanud teha oma kätega nii palju kui oskab, kuid vannitoa ja wc remondist jõud üle ei käi.

Kodutunne tahab luua lastele, kellest pisem vaid 1,5 aastane, eluks vajaliku wc ja pesemisruumi.

„Kodutunne“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast „Reporterit“.

Head Uudised GoodNews