1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! TOPELTKINK! Lastekodulapsed müüvad laupäeval isevalmistatud jõulukingitusi
VIDEO! TOPELTKINK! Lastekodulapsed müüvad laupäeval isevalmistatud jõulukingitusi

VIDEO! TOPELTKINK! Lastekodulapsed müüvad laupäeval isevalmistatud jõulukingitusi

Ülemiste keskuse aatriumis toimub laupäeval, 9. detsembril kl 12-17 heategevuslik jõululaat. Nagu juba traditsiooniks on saanud, müüvad lastekodulapsed isevalmistatud jõulukingitusi. Külalistele esineb Getter Jaani.

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul on nad heategevuslikku laata korraldanud juba 14 aastat järjest ning see on üks osa Ülemiste keskuse heategevuslikust projektist. “Sel korral osaleb laadal lausa 18 lastekodu. Kokku on oodata ligi 130 last ja nende juhendajat. Laste fantaasial pole piire, igal aastal tullakse aina põnevamate ja leidlikumate kingiideedega.“ Pärnits lisas, et kogu laadalt saadud tulu läheb lastekodudele. Lisaks toetab Ülemiste keskus iga osalevat lastekodu 500 euroga, et aidata laste jõulud teha helgeks ja meeldejäävaks. “Tulge tehke ka teie rõõmu nii endale, kingisaajaile kui ka abivajajatele,” lisas Pärnits.

Jõululaat leiab aset Ülemiste keskuse aatriumis kl 12-17. Päeva juhib armastatud telesaatejuht Kaidor Kahar. Päeva jooksul leidub põnevaid tegevusi kõigile, lapsed saavad päeva jooksul tasuta näomaalinguid teha, osaleda kingiloosis ja vaadata legendaarse Erich Udrase mustkunstitrikke. Kl 16 esineb armastatud lauljanna Getter Jaani.

Lisaks sellele kingivad Eesti tordimeistrid Topeltkingil osalevatele lastekodude lastele tordi, millega nad laadal maiustada saavad. See on osa projektist, mille käigus kingitakse Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks 100 torti heategevuseks üle Eesti, et tänada neid inimesi, kes iga päev panustavad Eesti heaks või kes vajavad abi. Ka Ülemiste keskus toetab EV 100 heategevuslikku projekti ja retseptide raamatu “100 magusat kingitust Eestile” ilmumist. Projekti kohta leiab infot Facebooki lehelt @Eesti100tort.

Ajakava:

Kl 12.00 – laada avab päevajuht Kaidor Kahar, soovijad saavad lasta tasuta teha näomaalinguid, osaleda loosis. Külastajatele mitmed üllatused.

Kl 15.00 – esineb mustkunstnik Erich Udras

Kl 16.00  – esineb külastajatele Getter Jaani

Kl 17.00 – laadapäeva lõpetamine, lastekodude tänamine ja üllatus, loos

Monika Kuzmina Peatoimetaja