1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Viljandis Sakala Keskuses toimub laupäeval heategevuslik kontsert „Et emme kestaks“
Viljandis Sakala Keskuses toimub laupäeval heategevuslik kontsert „Et emme kestaks“

Viljandis Sakala Keskuses toimub laupäeval heategevuslik kontsert „Et emme kestaks“

4. mail algusega 15.00 toimub Viljandis Sakala Keskuses heategevuslik kontsert „Et emme kestaks“. Raha kogutakse Viljandimaal elava suure pere ema Lia Leeviti raviks, et nelja lapse ema kaua vastu peaks.

Lia sai vähidiagnoosi 2023.aasta augustis ning kahjuks on tegemist agressiivse 4.staadiumi maokasvajaga. Augusti lõpus sai Lia esimese keemiaravi ja oktoobri kompuutertomograafias oli näha, et munasarja kolded olid hakanud kahanema. Mingist hetkest enam esimene keemiaravi paraku ei aidanud ja jaanuaris selgus, et kasvaja oli edasi arenenud. Lisaks kahtlustab arst, et haigus on jõudnud kopsu.

Foto: Freepik

Alates märtsi algusest saab ta lisaks keemiaravile ka bioloogilist ravi, mida tervisekassa ei kompenseeri. Seetõttu taotleb ta ravi kulude katmist vähiravifondi Kingitud Elu kaudu. Ravikulud ulatuvad ligikaudu 5500 euroni kuus.

Sündmus annab võimaluse toetada neid, kes vajavad meie abi ja tuge

Viljandi Jakobsoni Kooli 8. klassi õpilase ja Kodutütarde Sakala ringkonna Paalalinna rühma kodutütrel Mirell Lisett Ottil läks see lugu nii hinge, et soovis korraldada kontserti. “See ettevõtmine on mulle väga südamelähedane, kuna see võimaldab ühendada meie kogukonna ja toetada peret, kes vajab meie abi,” lausus ta.

Foto: Freepik

Selline sündmus ei paku Mirell Lisetti sõnul mitte ainult meelelahutust kogukonnale, vaid annab ka võimaluse anda oma panus heategevusse ning toetada neid, kes vajavad meie abi ja tuge. „Loodame, et see sündmus toob kokku inimesed erinevatest eluvaldkondadest ja loob unustamatuid hetki kõigile osalejatele.“

Loodame, et see sündmus toob kokku inimesed erinevatest eluvaldkondadest ja loob unustamatuid hetki kõigile osalejatele.

Kontserdile kavandatakse mitmeid erinevaid tantsurühmi, sealhulgas Viljandi Jakobsoni Kooli Balletti stuudio, Face Tantsukool ja Eve Stuudio, ning samuti Hedvig Hanson, Marek Sadam ja Sakala ringkonna kodutütred. Õhtut juhib Ago Anderson. Piletimüük on planeeritud paindlikuks, võimaldades igaühel valida pileti soovitud summa eest.

Lia Leevit pojaga. Foto: erakogu

Mirell Lisett rääkis, et lisaks on sündmusel toetajad, et külastajatel oleks võimalus etenduse vaheajal midagi söödavat osta ning kogu tulu läheb ema Lia ravikulude katteks.“Viljandi linn tagas meile tasuta Sakala keskuse. Magusatuba, Herr Artur, Mones&Tuur OÜ, Värska Originaal AS ning Saku Õlletehas AS aitavad katta vaheajal lauda, mida müügiks panna ja et esinejatel oleks midagi vahepeal põske pista ja janu kustutada. Teemu lilled ja Kommipomm aitavad tänutäheks anda väikse kingi esinejatele, et nad kohale tulid ja aitasid head teha,“ tänas ta kõiki abipakkujaid.

Head Uudised GoodNews