1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Coca-Cola jõulukampaania toetab Tallinna Lastehaigla Toetusfondi
Coca-Cola jõulukampaania toetab Tallinna Lastehaigla Toetusfondi

Coca-Cola jõulukampaania toetab Tallinna Lastehaigla Toetusfondi

fb_eventCoca-Cola jätkab ligi 12 aasta pikkust traditsiooni, toetades oma jõulukampaaniaga taaskord lastele suunatud heategevust. Iga kaheliitrise Coca-Cola või Coca-Cola Zero ostuga läheb kahe eurosendi suurune annetus Tallinna Lastehaigla Toetusfondi.

Kogutud raha eest jätkatakse programmi, mis tegeleb lastega, kellele väheaktiivne elustiil ning ebapiisav liikumine on põhjustanud erinevaid terviseprobleeme. Programmi suunatud lastele koostatakse individuaalne treening- ja toitumisprogramm, samuti läbivad nõustamise lapsevanemad. „Coca-Colal on jõuludega eriline side ja me loodame inimestele meenutada, et jõuluaeg on heade tegude ning rõõmu jagamise aeg. Coca-Cola soovib tänada oma tarbijaid ning ulatada abikäe neile, kes seda enim vajavad,“ ütles Evelin Ojamets, Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht. Lisaks terviselaagrile tuuakse rõõmu ka lastele, kes peavad oma päevi haiglas veetma, pakkudes neile erinevaid ajaveetmise võimalusi. Oma abikäe ulatavad ka Coca-Cola töötajad, kes vabatahtlikena huvialaringides osalevad.

Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhatajal Inna Krameril on hea meel, et Eestis leidub ettevõtteid, kes peavad kohalikku kogukonda panustamist ähtsaks. „Pikaaegne koostöö Coca-Colaga on andnud Tallinna Lastehaigla Toetusfondile kindlustunde tervist edendavate projektide organiseerimisel. Kahel viimasel aastal ülekaalulistele lastele suunatud terviselaagrid on olnud ülipopulaarsed. Meil on väga hea meel, et saame tegevust jätkata ka 2014. aasta suvel.“

Head Uudised GoodNews