1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Anna hoogu! Ekke Lainsalu annab välja raamatu “Palgatööga rikkaks”
Anna hoogu! Ekke Lainsalu annab välja raamatu “Palgatööga rikkaks”

Anna hoogu! Ekke Lainsalu annab välja raamatu “Palgatööga rikkaks”

Ekke Lainsalu on valmis kirjutanud uue raamatu „Palgatööga rikkaks”, mis pakub suure hulga täiesti uusi lähenemisviise, kuidas endale välja kaubelda senisest palju suurem palk.

Kui rahul sa oma palgaga oled? Ilmselt võiks see olla suurem, kuna raha jääb alati väheks. Aga kas sa tead, et sul on võimalik üsna lihtsalt saavutada 10-, 20- ja isegi 35-protsendiline palgatõus?

Enamik inimesi saab palgatõusu küsimise peale äraütleva vastuse. Neile öeldakse, et eelarves pole raha või et palgatõusu pole sellel aastal ette nähtud. Nad lepivad sellega ja lontsivad tagasi oma tööülesannete juurde. Samas ajavad nende tööandjad kasumit taskusse ja peavad peenikest naeru.

Ühe uuringu kohaselt julgeb ainult 29% naistest küsida palka juurde meeste 71% vastu. Lisaks makstakse naistele sama ameti peal olevatest meestest vähem. Me elame küll demokraatlikus ühiskonnas, aga naistele palga alamaksmist ei peeta eriliseks probleemiks. Suured korporatsioonid, kelle kasumid ulatuvad kümnetesse ja miljonitesse, maksavad oma töötajatel närust tasu.

„Ma olen koolitanud müügiinimesi juba ligi 20 aastat ja olen tuttav sadade Eesti ettevõtete hingeeluga. Olen palganud tööle kümneid inimesi ja näinud, kui nõrgalt ja odavalt nad ennast müüvad. See raamat sündis vihast tööandjate ülekohtuse käitumise vastu, mille all kannatavad mu paljud tuttavad, eriti naisterahvad. Aitab enda odavalt müümisest! Lisaraha oskuslikult kõrvale pannes ja investeerides on sul võimalik saavutada 10–15 aastaga finantsiline sõltumatus, et palgatöö kõrvale jätta. Selleks aga tuleb enda odavmüük lõpetada ja kaubelda välja parim palk. See raamat aitab sind sellel teel,“ lubab Ekke.

Selleks, et see raamat jõuaks esimesena sinuni, toeta selle väljaandmist SIIN!

Head Uudised GoodNews