1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. FOTOD I Põhja-tallinna vabatahtlikud viisid täna linnaosa eakatele ligi 1300 abipakki
FOTOD I Põhja-tallinna vabatahtlikud viisid täna linnaosa eakatele ligi 1300 abipakki

FOTOD I Põhja-tallinna vabatahtlikud viisid täna linnaosa eakatele ligi 1300 abipakki

Täna leidis aset juba neljandat aastat toimuv heategevuslik projekt, mille raames toimetasid ligi 100 vabatahtlikku Põhja-Tallinnas üksi elavatele eakatele abipakid, milles on erinevad kodumajapidamises vajalikud tarbed.

Abipakid komplekteerisid linnaosa vabatahtlikud, kes toimetasid need seejärel abi vajavatele eakatele koju.

Kokku toimetatakse üksikutele pensionäridele üle 1300 abipaki. Kui paki saajat ei olnud kodus, siis toimetatakse pakk talle hiljemalt veebruari kuu lõpuks.

„Suur rõõm on selle üle, et lisaks koolilastele, on heategevusaktsiooniga liitunud ka paljud teised vabatahtlikud, noorim neist oli 12 ja vanim 78 aastane. See näitab, et linnaosas on olemas selge kogukonnatunne ja soovitakse aidata. Loodame, et kodutarbeid sisaldavad abipakid aitavad eakatel inimestel pisut raha kokku,“ ütles Põhja-Tallinna linnaosavanem Peeter Järvelaid.

Põhja-Tallinna Valitsuse jaoks on eakatele suunatud tegevused üks suurimaid prioriteete. Linnaosas toimuvad eakatele suunatud kepikõnnitreeningud Stroomi rannas, avatud on eakate filmiklubi, mille raames on linnaosa eakatel võimalik Apollo kinos vaadata uusimaid filme ning toimuvad erinevad eakatele suunatud loengud Põhja-Tallinna eakate akadeemia raames.

Head Uudised GoodNews