1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU! Eesti Laul ootab külla Astangu keskuse õpilasi ja õpetajaid
HEA TEGU! Eesti Laul ootab külla Astangu keskuse õpilasi ja õpetajaid

HEA TEGU! Eesti Laul ootab külla Astangu keskuse õpilasi ja õpetajaid

HEA TEGU! Eesti Laul ootab külla Astangu keskuse õpilasi ja õpetajaidEesti Laul võõrustab ka sel aastal külalisi Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskusest, kutsudes neid osa saama finaali peaproovi melust 21. veebruaril Nordea Kontserdimajas.

Astangu keskus on sotsiaalse- ja kutserehabilitatsiooni valdkonna arengut juhtiv asutus, mis toetab erivajadustega inimesi eneseteostusel, valmistades neid ette tööturule sisenemiseks.

1996. aastast tegutseva keskuse üks osa igapäevasest tööst on toetada õppijate aktiivsust ja luua võimalusi mitmekesiseks eluks. Lahendusi selleks luuakse ka muusika abil. Näiteks pakutakse muusikateraapiat, mis soodustab õppijate emotsionaalset, füüsilist ja sotsiaalset arengut ning võimalust osaleda laulu- ja trummiringis.
Muusika ühendav jõud on viinud kokku ka Astangu keskuse ja Eesti Laulu.

„Kutsudes Astangu keskuse õppijaid Eesti Laulu finaali peaproovi, annavad Nordea Kontserdimaja ja Eesti Laul mõista, et rõõm muusikast peaks olema ühiskonnas kättesaadav kõigile, “ ütleb Astangu keskuse direktori asetäitja Liina Teesalu.

Finaalkontserdi peaproovis on Astangu keskuse külalistel taas hea võimalus kogeda muusikaelamust ja muusika ühendavat jõudu.

Head Uudised GoodNews