1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuskampaania “Ole sõber!” kogub Tallinna loomade varjupaigale raha
Heategevuskampaania “Ole sõber!” kogub Tallinna loomade varjupaigale raha

Heategevuskampaania “Ole sõber!” kogub Tallinna loomade varjupaigale raha

Foto: Pixabay

Põhja-Tallinna noorte ümarlaua korraldatud heategevuskampaania “Ole sõber!” raames on nelja päevaga kogutud Tallinna loomade varjupaigale üle tuhande euro, mis ületab tublisti kampaania korraldajate ootusi. Kampaania käigus koguvad vabatahtlikud kuni augusti lõpuni loomade varjupaigale annetusi Tallinna kaubanduskeskustes.

Kampaanias vabatahtlikuna kaasa teinud Põhja-Tallinna linnaosa vanema Raimond Kaljulaidi sõnul on väga positiivne, et inimesed on väga teadlikud varjupaiga tegevusest ning annetavad loomade heaks hea meelega.

“Olen vabatahtlikuna osalenud erinevates heategevuslikes kampaaniates, tuleb tunnistada, et “Ole sõber!” kampaania raames on positiivset tagasisidet rohkem kui varem. Inimesed mõistvad hästi, miks varjupaika sattunud loomad abi vajavad ning lisaks rahalistele annetustele öeldakse vabatahtlikele sageli ka tunnustavaid sõnu, et nad seda kampaaniat teevad, mis on samuti väga oluline. Eks see näitab ka laiemat teadlikkuse kasvu keskkonnaküsimustes,” ütles Kaljulaid.

Inimesed mõistvad hästi, miks varjupaika sattunud loomad abi vajavad.

Kampaania koordinaator Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja Julianna Jurtšenko sõnul on kampaania esimesed päevad andnud noortele väga palju positiivseid emotsioone.

“Noored mõistavad üha enam, et vabatahtlikuna erinevates kampaaniates kaasa lüües saab aidata kaasa erinevate ühiskondlike probleemide lahendamisele. Loomade õigused on noorte jaoks väga oluline teema, seega kindlasti on see motiveeriv kui kampaania läheb hästi ning inimeste tagasiside on positiivne,” ütles Jurtšenko.

Foto: Aleksandr Guzhov

Kampaania jätkub sel nädalavahetusel Tallinna Merepäevade raames.

Kampaaniat “Ole sõber” korraldab Põhja-Tallinna noorte ümarlaud koostöös Põhja-Tallinna valitsuse ning Paljassaare tee 85 asuvat varjupaika haldava Varjupaikade MTÜ-ga. Kampaania läbiviimisega seotud kulud tasub linnaosa valitsus, kõik kampaania käigus kogutud vahendid antakse sajaprotsendiliselt üle loomade varjupaigale, kus neid kasutatakse hoolitsuseta või muul põhjusel hätta sattunud loomade abistamiseks.

Head Uudised GoodNews