1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Heategevuslikul oksjonil Wiktori heaks on pakkumisel Royal Effemi jumestuskoolitus
Heategevuslikul oksjonil Wiktori heaks on pakkumisel Royal Effemi jumestuskoolitus

Heategevuslikul oksjonil Wiktori heaks on pakkumisel Royal Effemi jumestuskoolitus

16. veebruarini saab osaleda Royal Effem Beauty Clubi oksjonil, mille tulu läheb Poola haige poisi Wiktori heaks.

Kuni kuuele inimesele mõeldud koolitusel õpib näopõhja tegemist jumestustoodetega, päikesepuudri ja põsepuna kasutamist, näo modelleerimist, silmade värvimist lauvärvide, pliiatsi ja laineriga, õiget huultevärvimist ja õige tooni valimist ning meigipintslite kasutamist. Koolituse väärtus on 270 eurot, alghind 60 eurot.

„Absoluutselt kõik tooted ja teenused on oksjonile oodatud,” ütleb Wiktori heaks Facebookis grupi loonud Maarja Treier. Wiktori heaks on võimalik osta ka šokolaade hinnaga 3 eurot. Kes ise šokolaadi ei taha, selle ostetud šokolaadi(d) saab Maarja viia toidupanka, nagu on ka eelnevalt tehtud.

Wiktor on 4-aastane imearmas poiss, kellel diagnoositi mõni aeg tagasi haruldane haigus CLN2, mida nimetatakse ka lapseea dementsuseks. Haige laps lõpetab kõndimise, rääkimise ja nägemise. Selle diagnoosiga lapsed elavad ravi saamata 8-12-aastaseks. Abikäe ulatas UKE kliinik Hamburgis ja pere pidi kolima Saksamaale. Wiktor hakkab saama pidevat ensüümiravi, mis kestab aastaid ja ei ravi, aga aeglustab haiguse kulgu. Pere on saanud Saksamaalt kindlustuskaardi, mis katab osaliselt ravikulud.

Wiktori isa Kamil Weyer tänab grupis eesti keeles kõiki, kes postitusi jagavad. „Wiktor on olnud väga tubli ja tugev poiss! Täname teid, et muret tunnete. Hoiame teid kõigega kursis. Hea tuleb teie juurde tagasi,” kirjutas ta.

Kamil Weyeri kontonumber, kes niipidi aidata soovivad:

PL55116022020000000479918760
BIC: BIGBPLPW

Head Uudised GoodNews