1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Inglite aeg“ kogus viiele perele üle veerand miljoni euro
“Inglite aeg“ kogus viiele perele üle veerand miljoni euro

“Inglite aeg“ kogus viiele perele üle veerand miljoni euro

Tänavuse TV3 heategevussaatega „Inglite aeg“ koguti heade inimeste toel 276 010 eurot, mis läheb võrdselt jagamisele viie saates osalenud pere vahel.

TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur tänab südamest kõiki, kes abivajajaid toetasid. „Suur-suur tänu kõigile annetajatele, kes märkasid ja aitasid! Kõigi panus on oluline ja muudab saates osalenud perede elu. On tõeliselt südantsoojendav, et Eestimaal elab nii palju häid inimesi, kes on valmis ulatama oma abikäe neile, kes seda kõige enam vajavad. Suurim rõõm on teha head – üksteist peab ju hoidma!“ tundis ta heameelt.

Tänu „Inglite ajale“ saavad abi enneaegselt sündinud kaksikud Karoliina ja Harold, kes vajavad toetust keeruliste ninaoperatsioonide jaoks; haruldast Westi sündroomi põdev Nelly Stefani, kes ootab abi kaasaegsete kallite ravimite ostmiseks; raske geenirikke all kannatava pojaga kahekesi jäänud isa Valdeko, kes vajab väga invabussi; julma sünnitraumaga kehasse vangistatud elurõõmus Aurelia, kes loodab püsiva tugiisiku abil oma hämmastavat arengut jätkata; tubli 16-aastane Merili, kes väärib tulevikukapitali, et abi vajavate vendade eest hoolitsemine ei kustutaks tema unistusi. Iga pere toetuseks on 55 202 eurot.

Heategevuslik „Inglite aeg“ oli Tuuli-Ann Freienthali juhtimisel TV3 eetris 20. detsembril. Liigutavas saates jõudsid vaatajateni viie abivajaja lood, mis vaheldusid lauludega Elina Borni, Toomas Uibo, Wanda-Helene Ollepi, Ron-Jonathan Singsoni, Nele-Liis Vaiksoo, Stefani, Märten Männiste ja Alika Milova esituses.

Head Uudised GoodNews