1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. „Inglite aeg“ saatest abi saanud pere annetab osa summast heategevuseks
„Inglite aeg“ saatest abi saanud pere annetab osa summast heategevuseks

„Inglite aeg“ saatest abi saanud pere annetab osa summast heategevuseks

Inglite aeg_Kulla Kristina perel kylasTänu TV3 heategevussaates „Inglite aeg“ rahva poolt annetatud rahasummale saab abi tulekahjus kodu kaotanud Kulla-Kristina pere. Pere on toetuse üle väga tänulik ning otsustas ka ise head teha – osa rahast abivajajatele anda.

15 000 eurot neile annetatud suurest rahasummast kingib Kulla-Kristina pere mõned päevad tagasi Lääne-Virumaal Laekvere vallas toimunud majapõlengus pereliikmed kaotanud isale ja pojale. „See tragöödia on palju hullem ja selle valuga pole miski võrreldav. Soovime neid natukenegi aidata, sest meie teame, mis on tuli, oleme selle ise üle elanud ja teame, kui hirmus see on,“ rääkis pereema.

Inglite aeg_Seitsmesed uudised Kulla Kristina pere juuresKogu Kulla-Kristina pere on kõigile inimestele, kes neid aitasid, südamest tänulikud. Pereema rõõmustab, et nende elu saab korda ning lapsi ootavad kodu ja elamistingimused, mida neil tulekahju tõttu pikka aega polnud.

TV3 heategevuslikus saates “Inglite aeg” koguti kolme Eestimaa pere toetuseks ligi 220 000 eurot. Suur summa ei aita peresid ajutiselt, vaid muudab kogu nende senist elu. „Seitsmesed uudised“ külastavad lähipäevil peresid ja uurivad, kuidas nad plaanivad raha kasutada.

KLIPP:
[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=525579″]

Head Uudised GoodNews