1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kanal 2 heategevusliku saate “Jõulusoojus” salvestused toimuvad sel nädalavahetusel!
Kanal 2 heategevusliku saate “Jõulusoojus” salvestused toimuvad sel nädalavahetusel!

Kanal 2 heategevusliku saate “Jõulusoojus” salvestused toimuvad sel nädalavahetusel!

Jõulusoojus, Owe ja Liina, fotod Marion Pettai (16)Heategevuslik ja südamlik saade “Jõulusoojus” on Kanal 2 eetris jõululaupäeval 24. detsembril kell 19. Sel nädalavahetusel toimuvad saate salvestused Rakvere keskväljakul (laupäeval) ja Tallinna Raekoja platsil (pühapäeval), kus igaüks saab tänada või hea sõnaga meenutada kedagi väga erilist, kes sel aastal tema elu erakordselt puudutanud on.

“Jõulusoojus“ toob meieni Eesti inimeste soovid, mõtted ja tänusõnad seoses lõppeva aastaga. Kui Sa tahad meenutada näiteks kadunud vanaema, jagada rõõmu uue pereliikme üle või rääkida kellestki, kes on Sulle raskel ajal jõudu andnud või toeks olnud, siis saatejuhid Liina Randpere ja Owe Petersell ootavad Sind Rakvere keskväljaku kuuskla juures sel laupäeval, 14.detsembril ja Tallinna Raekoja platsil kuuse all pühapäeval, 15. detsembril kell 15-20.

“Jõulusoojus” on saade, kus avaldatakse tänu, austust või kiitust kallitele inimestele. Kui võimalik, võta kaasa ka oma pere või sõbrad ning mõni pilt või ese, mis Sulle selle loo ja kalli inimesega seostuvad. See on hea võimalus saata lähedastele inimestele läbi tele-ekraani rõõmus ja soe jõulutervitus, seda enam, kui Sul pole võimalik neid inimesi jõuluajal külastada.

Kellel aega napib või mõnel muul põhjusel kuuse alla ei jõua, võib saata meile oma loo aadressil lugu@kanal2.ee ja loeme selle saates kindlasti ette.

Saate jooksul saavad inimesed helistada annetustelefonidel ja nii kogub saade raha Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi ja Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ühisprojekti tarbeks, et toetada kõiki Eesti sünnitusmajasid ja -osakondasid vastsündinute bilirubiinimõõtjate ostmisel. Just tänu Sulle võib sündida väike ime, mis päästab kriitilisel hetkel vastsündinu elu.

“Jõulusoojus“ on Kanal 2 ekraanil jõululaupäeva õhtul, 24. detsembril kell 19.

Head Uudised GoodNews