1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KINGIME SUURPEREDELE TERVIST! Algab suurperede liidu ja Apotheka ühine heategevuskampaania
KINGIME SUURPEREDELE TERVIST! Algab suurperede liidu ja Apotheka ühine heategevuskampaania

KINGIME SUURPEREDELE TERVIST! Algab suurperede liidu ja Apotheka ühine heategevuskampaania

IMG_2781-1Koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Apotheka apteekidega algab homme kuu aega kestev heategevuskampaania, et väärtustada Eesti lasterikkaid peresid ning kinkida suurperedele tervist.

Apotheka apteekides on detsembrikuu vältel kogumiskastid, kuhu saavad kõik apteegikülastajad soetada suurperede jaoks vajalikke tervisetooteid – vitamiine, toidulisandeid, esmaabitarbeid ning muud apteegikaupa, millest on kindlasti abi suurperede laste elukvaliteedi parandamisel. Vajalike toodete leidmiseks saab nõu küsida apteekrilt, samuti leiab apteegist ka sellekohaseid viiteid, ent alati on võimalik alternatiivina peredele annetada Apotheka kinkekaart.

„Apotheka algatus on märkimisväärne – lisaks sellele, et nende meeskond panustab ise heategevusse, kutsuvad nad ka teisi märkama ja hoolima. Nõnda ongi igal Eestimaa inimesel võimalik panustada kõige suuremate perede tervisesse,“ ütles MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. „Suurpered tunnetavad üsna valusalt, mida viirused perekonnas kaasa toovad – kui üks laps haigestub, jäävad tihti ka kõik teised haigeks. See aga tähendab vanematele töölt eemalejäämist, mis omakorda mõjutab pere eelarvet ja igapäevast toimetulekut. Heast tervisest saab kõik alguse,“ tõdes Õunap.

„Apotheka jaoks on inimeste terveks jäämine sama oluline kui terveks saamine. Soovime kaasa aidata Eestimaa lasterikaste perede heale käekäigule, tunnustada nende perede emasid ja isasid, kes annavad lastevanematena suurima panuse järeltulevate põlvede väärtuste ja hoiakute kujundamisel ja kinkida neile tugeva tervise,“ ütles Apotheka juhatuse liige Marika Pensa.

30.11.15_2

Head Uudised GoodNews