1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VABATAHTLIKE JA HEADE INIMESTE ABIGA! Harjumaa puuetega naised ja nende lapsed saavad osa imelistest jõuludest
VABATAHTLIKE JA HEADE INIMESTE ABIGA! Harjumaa puuetega naised ja nende lapsed saavad osa imelistest jõuludest

VABATAHTLIKE JA HEADE INIMESTE ABIGA! Harjumaa puuetega naised ja nende lapsed saavad osa imelistest jõuludest

29.11.1511. detsembril toimub Tallinna ja Harjumaa erivajadustega naiste jõulueelne koosviibimine. Pidu leiab aset Eesti Puuetega Inimeste Kojas, Toompuiesteel.

Vabatahtlike ning heade Eesti inimeste abiga viiakse läbi meelelahutuslik üritus, et tuua erivajadustega naistele ja nende erivajadustega lastele pisut rõõmu igapäevaellu. Õhtu on sisustatud erinevate tegevustega – kavas on jõuluhõnguline õhtusöök, muusikalise vahepala eest hoolitseb bänd Pööriöö ning Siim Roos klaveril ning ei puudu ka kingitused.

Ühingu liikmetest on enamik naisi vähekindlustatud, töötud või pensionieas üksikud erinevate puuetega naised ja emad, kelledest paljud kasvatavad ka liikumispuudega last. Enamikul naistel on see aastas ainuke suurem üritus, kus saab tunda soojust ja lähedust. Juba kodust väljaminek ja kokkusaamine teiste naistega, kultuurisündmusest osasaamine, kohvitamine, ühe reede õhtu nautimine, on paljude jaoks neist suur samm ja sündmus.

“Eesmärk on pakkuda erivajadustega naistele kasvõi üheks õhtuks võimalust unustada oma erivajadus ja tunda rõõmu lihtsatest asjadest, näiteks kohvitamisest teiste naistega,” räägib ühingu esinaine Keiu Roosimägi, tuues välja ürituse olulisuse.

Kuidas sina saad aidata? 

Igaühel on võimalus panustada ürituse veelgi meeldejäävamaks muutmisel – oodatud on söögipoolised jõululauale, kingitused lastele kingikotti või sümboolne rahaline annetus invatranspordi ning muu olulise eest tasumiseks.

Informatsioon annetuste tegemiseks:

MTÜ Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühing
Registrikood: 80355326
A/a: 221057250239 (Swedbank AS)
SWIFT kood/BIC: HABAEE2X
IBAN: EE642200221057250239
Märksõna: “Annetus, jõulud 2015”

Ürituse kohta leiab rohkem infot Facebookist ja kodulehelt.

Head Uudised GoodNews