1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KINGITUD ELU LAUL I Laulukirjutaja ja tšellist kinkisid fondile tänutäheks vähihaigete aitamise eest laulu
KINGITUD ELU LAUL I Laulukirjutaja ja tšellist kinkisid fondile tänutäheks vähihaigete aitamise eest laulu

KINGITUD ELU LAUL I Laulukirjutaja ja tšellist kinkisid fondile tänutäheks vähihaigete aitamise eest laulu

Vähiravifond “Kingitud Elu” jagas aasta viimasel päeval südantliigutavat videot, mille kinkisid laululooja, -õpetaja ja laulja Triin Arak ning tšellist Olja Raudonen tänutäheks fondi tegevuse eest. Laulule lisati videoks inimeste fotod, kes on läbi aastate saanud fondilt abi.

Triin Arak kirjutas lõppenud aasta sügisel Vähiravifondile, et soovib koos Olja Raudoneniga tänuks ja liigutusest neile kinkida laulu.

Vähiravifond pani juurde fotod sel ja eelnevatel aastatel abi saanud inimestest. Fotodel on armsad Eesti inimesed meie keskelt. Noored ja vanad. Igaühel silmis sada head põhjust elamiseks.

“Täname ja tervitame südamest kõiki fondi toetajaid, eriti meie 8500 püsitoetajat, samuti meie kalleid vabatahtlikke, nõukogu liikmeid, kõiki, kelle südamed on meiega koos sel aastal põksunud. Rõõmsat aastalõppu ja unistuste täitumist uuel aastal.

Mis on meie uue aasta eesmärk? Ei olegi muid erilisi eesmärke, kui kinkida jätkuvalt lootus ja võimalus kõikidele Eesti vähihaigetele,” kirjutab Vähiravifond “Kingitud Elu” oma Facebooki lehel.

Teksti ja muusika kirjutas ning esitas klaveril ja vokaalis Triin Arak, tšellot mängis Olja Raudonen. Laul on salvestatud 14. oktoobril 2020 Tartus.

Head Uudised GoodNews