1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kristiines toimub lastekaitsepäeval heategevuslik perepäev
Kristiines toimub lastekaitsepäeval heategevuslik perepäev

Kristiines toimub lastekaitsepäeval heategevuslik perepäev

Kristiine Linnaosa Valitsus, lionsklubi LC Tallinn Kristiine ja jalgpalliklubi FC Flora korraldavad kolmapäeval, 1. juunil kell 16.00 – 19.00 Räägu pargis (Nõmme tee 52) lastekaitsepäeva puhul suure heategevusliku perepäeva.

Vaadata saab lasteetendust „Nõiatüdruk Mirell läheb kooli“, hüpata batuudil, osaleda loosides ja võistlustel. Mustkunstnik ja animaatorid teevad päeva peredele huumori ja mustkunsti võrra rikkamaks. Kohal on õnneloos, kus on välja pandud vägagi atraktiivsed peaauhinnad. Kes aga pole näinud, mida kujutab endast mullishow, saab sellestki etendusest osa võtta.

„Meie linnaosa on tuntud oma roheluse ja ka arengu poolest, parkide ning toredate inimeste poolest – samuti üritusterohke suve poolest, mis on kultuuriliselt rikas. Kristiine perepäeval avaneb kõigil võimalus üheskoos tasuta meeldivalt aega veeta ning seeläbi ka väga olulistes heategevuslikes projektides kaasa lüüa,“ kutsub Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe linnaosa elanikke perepäevale.

Heategevuslikul perepäeval saavad soovijad annetada Kristiines elavate sõjapõgenike suvelaagrifondi.

Lionsklubi LC Tallinn Kristiine otsustas sel aastal perepäeval heategevuslikus korras osaleda, andmaks Kristiines elavatele Ukraina lastele võimaluse suvel jalgpallilaagris osaleda, aitamaks neid sel viisil paremini sõjatraumasid unustada. Meie kaudu saab annetada teistegi heategevusprojektide raames, mida peame oma tegevuses keskseks,“ kutsub Kristijan Kivipalu, lionsklubi  LC Tallinn Kristiine president annetama õnneliku lapsepõlveelamuse pakkumiseks jalgpallilaagri näol.

Perepäeva eesmärk on kokku tuua peresid ning pakkuda neile võimalust ühiselt aega veeta. Perepäeva peetakse juba aastast 1993. „Heategevus on samuti võimalus hoida ja toetada pereväärtusi, sportimine ja vaba aeg teatavasti toetab noorte vaimset tervist, ning eriti sõjatraumat kogenutele on see oluline, et nende noored saaksid värskes õhus tegeleda spordiga. Uuel kodumaal ei pruugi laagrite leidmine omal käel alati kergete killast olla, siin oleme suure heameelega toeks ja abiks,“ kutsub Katrin Lagerest, FC Flora kogukonnajuht õnnelikku lapsepõlve panustama.

Head Uudised GoodNews