1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LÄHEB REBIMISEKS! Mart Poom pani Arsenali autogrammidega särgi heategevuslikule oksjonile
LÄHEB REBIMISEKS! Mart Poom pani Arsenali autogrammidega särgi heategevuslikule oksjonile

LÄHEB REBIMISEKS! Mart Poom pani Arsenali autogrammidega särgi heategevuslikule oksjonile

Parim pakkumine, Mart Poom (1)Eesti edukaim jalgpallur Mart Poom annetas Kanal 2 ja Osta.ee heategevuslikule oksjonile FC Arsenali särgi, millele on autogrammid kirjutanud tema endised tiimikaaslased. Ühe päevaga on särgi hind kerkinud 250 eurole!

Sel pühapäeval kell 19:35 stardib Kanal 2s heategevuslik koguperesaade „Parim pakkumine“, mis toob läbi kevade ekraanile kuulsate inimeste isiklikud esemed ja nendega seotud erilised lood. Nädal enne saadet on osta.ee keskkonnas avatud heategevuslik oksjon, kus kõik inimesed saavad nendele asjadele panustada.

„Parima pakkumise“ esimesed viis oksjonit on juba käima läinud ja hetkel on kõrgeimale kerkinud Mart Poomi kunagise koduklubi Arsenali särk terve meeskonna autogrammidega. Vutifännide jaoks on tegemist tõelise maiuspalaga, sest teiste hulgas on oma nime särgile kirjutanud näiteks Jens Lehmann, Johan Danon Djourou-Gbadjere, Karl Fredrik “Freddie” Ljungberg ja Vassiriki Abou Diaby. Särgiga koos saab oksjoni võitja endale ka Mart Poomi autogrammiga väravavahi kindad. Kinnituseks, et tegemist on autentsete asjadega, tuleb esemetega kaasa sertifikaat.

Poom1

Ühe päevaga on särgi ja kinnaste hind kerkinud 250 euro peale, kuid oksjon on avatud veel pühapäevani! Et tegemist on heategevusliku saate ja oksjoniga, saab iga kuulsus valida, kellele ta annetab poole oksjonil kogenud summast. Tehes pakkumise Mart Poomi asjadele, toetab oksjonil osaleja väravavahi valikul SOS Lasteküla. Veelgi enam, kõik pakkujad osalevad iganädalasel loosimisel, kus jagamiseks läheb pool nädala jooksul kogunenud oksjonite kogusummast. Võitja ja kõrgeim pakkuja selguvad pühapäeva õhtul Kanal 2 saate “Parim pakkumine” lõpuminutitel. Avasaates näeb muuhulgas sedagi, kuidas saatejuht Daniel Levi Viinalass endise väravavahiga platsil mõõtu võtab.

Mart Poomi unikaalsele vutikomplektile saab pakkumise teha SIIN!

Lisaks Mart Poomile on „Parima pakkumise“ avanädalal võimalik panustada Teet Margna telerile, Laura Remmeli esinemiskleidile, Joel Remmeli Meloodikale ja Kalmer Tennosaare külalisteraamatutele (annetanud Liina Tennosaar ja Egon Nuter). Kõikide „Parima pakkumiste“ oksjonitega saab tutvuda SIIN!

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=30823&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews