1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MTÜ Epp viis jõulukingitusi Maarja põhikooli õpilaskodusse
MTÜ Epp viis jõulukingitusi Maarja põhikooli õpilaskodusse

MTÜ Epp viis jõulukingitusi Maarja põhikooli õpilaskodusse

Johann Voldemar Veski nimelise Maarja Põhikool
Johann Voldemar Veski nimeline Maarja Põhikool

Üle-eestilise naisteühenduse MTÜ Epp esindus kinkis Tabivere vallas asuva Johannes Voldemar Veski nimelise Maarja põhikooli õpilaskodusse majutatud lastele jõuludeks maiustusi ja igapäevaelu turvalisemaks ning hubasemaks muutvaid tarbeesemeid.

Külaskäigul Maarja põhikooli õpilaskodusse viisid MTÜ Epp juhatuse esimees Vaike Nõmm ja juhatuse liige Ülle Rosin kingituseks maiustusi, tekke ning pimedatel tänavatel ja teedel turvalist liikumist soodustavaid taskulampe. „Meie naisteühendus tegeleb ka heategevusega. Sel eesmärgil oleme juba paar korda külastanud Maarja põhikooli õpilaskodu,“ ütles Vaike Nõmm. „Kingituste tegemisele  Maarja-Magdaleena ja selle ümbruse lastele aitasid kaasa Toom Tekstiil AS, müügikett K-Rauta, Wesico Project AS ja Jõgeva Majandusühistu,“  ütles ta.

Maarja kooli logoMaarja põhikooli direktori kohusetäitja Ariana Rooba ja kasvataja Rutt Taniloo tänasid  MTÜ Epp esindajaid meelespidamise eest. Üks õpilaskodus elav poiss luges tänutäheks südamliku luuletuse.

„Soovime, et tuleval aastal ja ka edaspidi oleks ühiskonnas senisest rohkem headust ning võimalikult vähe kurjust ja ärapanemist. Kõikidele naistele aga energiat ja jõudu aktiivseks osalemiseks ühiskonnaelus,“ ütlesid Epu juhid Vaike Nõmm ja Ülle Rosin.

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews