1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. NAERATA! Toeta liikumispuudega lapsi!
NAERATA! Toeta liikumispuudega lapsi!

NAERATA! Toeta liikumispuudega lapsi!

1243968_52952792Lastekaitse Liit ja McDonald’s kutsuvad osalema naeratuse kampaanias, kus iga jagatud naeratuse eest annetatakse üks euro liikumispuudega lastele suvelaagri rajamiseks.

Heategevuskampaania jooksul kogutud raha suunatakse Remniku õppe- ja puhkekeskuse ehitustöödesse, mille tulemusena kujuneb sellest Eesti esimene kaasav lastelaager liikumispuudega lastele. Oma panuse saab projekti heaks anda igaüks, kes jagab ühe kampaanianaeratuse – teeb endast pildi spetsiaalse väljaprinditava naerusuuga või lisab olemasolevale pildile naerusuu märgi, mis on saadaval lehekülje www.facebook.com/mcdonalds.estonia. Pilt tuleb üles laadida www.mcdonalds.ee/naeratus lehele ning igaühe eest annetatakse üks euro.

Naeratuste jagamise kampaania kestab novembrikuu lõpuni ning tänaseks on oma panuse andnud juba tuhanded inimesed.

Eesti Lastekaitse Liidu juhatuse esimehe Martin Medari sõnul on eesmärk juba 2015. aasta suvel tervitada Remnikul esimesi liikumispuudega lapsi. „Siiani ei ole me saanud kõiki lapsi vastu võtta, sest meie laagriplats ja –hooned ei ole abivahenditega ligipääsetavad. Kohandame aga ühe hoone ning rajame laagri aladele kald- ning laudteed, et lapsed saaksid muuhulgas pääseda ka randa“ sõnas Medar.

Eesti Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimehe Monika Haukanõmme sõnul peab igal lapsel olema võimalik nautida lapsepõlve ning koostegutsemist. „Remniku kaasava lastelaagri projektist võidavad kõik – lapsed saavad hindamatu kogemuse osaliseks, on üksteise suhtes mõistvamad ja muudavad sellega meie ühiskonna avatumaks ja inimsõbralikumaks,“ selgitas ta.

Head Uudised GoodNews