1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Toidupank
  4. Renault toetab Eesti Toidupanka toidupakkide vedamisel
Renault toetab Eesti Toidupanka toidupakkide vedamisel

Renault toetab Eesti Toidupanka toidupakkide vedamisel

Renault annab detsembris Eesti Toidupangale kasutada sõiduauto Renault Captur, et abistada Toidupanga vabatahtlikke toiduvedudel abivajajatele.

Autot kasutatakse väiksemate toiduvedude tegemiseks üle kogu Eesti. “See abi on meie jaoks väga oluline. Just detsembris peame transportima ohtralt toidukotte, et jõuda inimesteni üle kogu Eesti. Praegu on meil keskmiselt 13 500 klienti nädalas. Sel aastal jagame umbes 3 miljonit kilogrammi toitu,” sõnab Eesti Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn.

Renault Grupi keskkonna ja ühiskonna parandamise strateegia on rajatud kolmele sambale: süsinikuneutraalsus, turvalisus ja kaasamine. Seetõttu soovitakse igas maailma piirkonnas edendada liikuvust. Autotootja hinnangul põhjustab vähene sotsiaalne liikuvus ebavõrdsust. Eesti Toidupanga toetamine on üks samm liikuvuse edendamise ja kaasamise nimel.

“Meie ettevõtte sotsiaalse vastutuse strateegia üks alustala on kaasamine. Jõuluaeg on lootusrikas aeg, mil ümberringi leiab kaasamist hulgi. Tahame teha oma osa ja seetõttu annamegi meelsasti Eesti Toidupanga vabatahtlikele kõige kiiremal ajal kasutada meie sõiduauto. Toidupangad üle kogu maailma mängivad ühiskonnas asendamatut rolli, et teha puudust kannatavatele inimestele head. Kui saame Eestis abiks olla, siis on meil ainult hea meel,” ütleb koostöö kohta Renault Polska Balti riikide äritegevuse juht Pawel Nowicki.

Renault Captur on Toidupanga kasutada 2.-21. detsembrini.

90% toidupanga tööst tehakse ära vabatahtlike poolt.

Head Uudised GoodNews