1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond ootab uusi vabatahtlikke
SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond ootab uusi vabatahtlikke

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond ootab uusi vabatahtlikke

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond ootab uusi vabatahtlikke ja püsiannetajaid

Käesoleva aasta kevade viiel laupäeval toimuvad Tartu kaubmajas SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi kampaaniaüritused, mille eesmärgiks on leida fondile uusi vabatahtlikke ja püsiannetajaid.

Praegu on Lastefondil üle 550 püsiannetaja, kelle abiga toetatakse püsivate haigusjuhtumite ravi, mida haigekassa ei kompenseeri, tervisealast ennetustegevust ja hädavajaliku aparatuuri soetamist haiglatele. Igakuise otsekorraldusena vormistatud annetused aitavad Lastefondil paremini toetussuundi planeerida. “Püsiannetused on meie fondi jaoks väga olulised. Lisaks tegevuse planeerimisele võimaldavad igakuised regulaarsed annetused tegutseda kiirelt väga keeruliste ja kohest abi vajavate juhtumite korral, mil eraldi kampaania käivitamiseks või üleskutse tegemiseks ei jätku aega. Teadmine, et meiega on suur hulk toetajaid, kes usaldavad Lastefondi pikaaegset tegevust, on väga liigutav,” selgitas püsiannetuste olulisust Lastefondi tegevjuht Agnes Karlson.

Samuti ootab SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond oma ridadesse uusi aktiivseid vabatahtlikke. Lastefondil on Tartus ja Tallinnas üle 70 vabatahtliku, kes esindavad fondi erinevatel üritustel ning aitavad korraldada ja läbi viia heategevuskampaaniaid ja -projekte.

Kampaaniaüritused, kus saab lähemalt tutvuda Lastefondi tegevuse, püsiannetajaks ja vabatahtlikuks olemisega ning ka Lastefondi maskoti Mõmmikuga koos pilti teha, toimuvad Tartu kaubamajas 2., 16. ja 30. märtsil ning 13. ja 27. aprillil. Kampaaniaüritused on korraldanud Lastefondi vabatahtlikud KÜSKi poolt rahastatud projekti H.E.A – Heategevusega Eestimaa Aktiivseks – raames.

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on laste ravitingimuste parandamiseks annetusi kogunud alates 2001. aastast ning seega üks vanimatest Lõuna-Eestis tegutsevatest heategevusfondidest. Lastefondi missioon on äratada kaaskodanikes hoolivust ja tähelepanu kõige õrnemate ja nõrgemate suhtes.

Head Uudised GoodNews