1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. „Südamesoov“ kingib uue naeratuse Mallele, kes on vanaemaks 20 lapselapsele
„Südamesoov“ kingib uue naeratuse Mallele, kes on vanaemaks 20 lapselapsele

„Südamesoov“ kingib uue naeratuse Mallele, kes on vanaemaks 20 lapselapsele

Südamesoovile kirjutas Malle tütar Liisi, kes soovib oma ema ellu tuua tagasi natukenegi enesekindlust, mis kadus järk-järgult juba 36 aastat tagasi koos tema hammastega. Täna hooldajana töötava Malle elu keerleb oma laste, lastelaste ja poeg Marko ümber, kes 37-aastase mehena on ränga õnnetuse tagajärjel igavesti justkui kolme aastane.

Mallet tuntakse Järvakandis lahke ja abivalmis naabrinaisena, keda elu ei ole just kätel kandnud. Ta on vanaemaks 20 lapselapsele ja emaks 7 lapsele, kellest üks ei kasva kahjuks kunagi suureks. Malle poeg Marko oli sel hetkel vaid 6-aastane kui nende koduhoovist möödakihutav auto poisi elu igaveseks muutis. Peale ränka avariid ei antud talle esialgu lootust ei käima ega rääkima hakata. Järjepideva töö ja tegelemise tulemusena suudab ta täna, 37-aastasena, ise siiski ringi liikuda, kuid rääkida ei suuda ta sõnagi. Nii on täna hooldajana töötav Malle eluaegseks hooldajaks ka oma täiskasvanud pojale, keda ei saa hetkekski päris üksi jätta.

Teiste eest hoolitsedes on Malle ennast alati tahaplaanile asetanud ja nii ei ole ta juba 36-aastat hambaarstil käinud, mille tulemusena on tal hambaid suus vähem kui kahel käel sõrmi. Malle tütar Liisi palus Südamesoovi meeskonda appi, et tema ema saaks lõpuks ometi uuesti ilma häbenemata naeratada.

„Südamesoov“ teeb heategusid Kanal 2s täna kell 20.

Head Uudised GoodNews