1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit soovib saada ülevaadet lastevanemate panusest
Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit soovib saada ülevaadet lastevanemate panusest

Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit soovib saada ülevaadet lastevanemate panusest

559740_13210806Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit (TLHL) kutsub lapsevanemaid täitma liidu kodulehel küsitlust, mille eesmärk on välja selgitada lapsevanema tegelik panus Tallinna lasteaedades.

Liit kogub informatsiooni, et näidata, kui palju ja millega peale taas tõusnud kohatasule lapsevanem lasteaia tegevusse panustas. TLHL edastab küsitluse kokkuvõtte haridusametile, et nad saaksid paremini planeerida rahastamist ka nendes lasteaedades, mis on võib-olla põhjendamatult tähelepanu alt välja jäänud.

“Oluline on näidata, kuivõrd aktiivsed ja tegusad on lapsevanemad ning et lapsevanem ei ole passiivne teenuse tarbija, vaid keegi, kes hoolib väga oma lapse kasvukeskkonnast ning on aktiivne kaasamõtleja ja tegutseja,” ütles Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liidu juhatuse liige Piret Soosaar.

Küsitlus “Palju sina oma lasteaeda 2014. aastal panustasid?” on anonüümne. Küsitluse tulemused avalikustatakse käesoleva aasta esimeses kavartalis Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liidu kodulehel www.hoolekogudeliit.ee.

Head Uudised GoodNews