1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. IMED SAAVAD ALGUSE ÜHEST ILUSAST TEOST! Aita Lastefondil aidata
IMED SAAVAD ALGUSE ÜHEST ILUSAST TEOST! Aita Lastefondil aidata

IMED SAAVAD ALGUSE ÜHEST ILUSAST TEOST! Aita Lastefondil aidata

jõulud23SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks suurimatest ja vanimatest lastehaiglate juures tegutsevatest heategevusfondidest Eestis. Neljateistkümne tegevusaasta jooksul on Lastefond kogunud üle kahe miljoni euro jagu annetusi.

Heade uudiste portaal on Lastefondi tegemisi nüüdseks juba kolm aastat kajastanud ning tänasel jõululaupäeva uuel täistunnil kutsume üles lugejaid aitama Lastefondi, et nad saaks aina rohkem aidata.

Kuidas sina saad aidata? Uuri lähemalt SIIN!

Kas teadsid, et lastefond värbab enda seltskonda ka vabatahtlikke? Uusi aktiivseid ning positiivseid maailmaparandajaid võetakse vastu kahel korral aastas: oktoobris ja veebruaris. Kui Sinus on kustumatu kirg annetada oma väärtuslikku aega, siis oled oodatud liituma Lastefondi vabatahtlikega. Vabatahtlikuks kandideerimise ankeedi saab ära täita SIIN!

Headus on nagu armastuski. Kõik justkui teavad, mis see on ja samas ei tea ka. Kui küsida hea inimese käest, miks ta head teeb, siis tavaliselt tekib pikk paus. Tõenäoliselt sellele vastust ühest polegi. Head inimesed teevad head ja armastavad, sest see on neile loomuomane ja igapäevane. Millal sina oma viimase heateo tegid? Ehk teeks selle täna, just nüüd?

  • Monika Kuzmina, GoodNews peatoimetaja 

LF1

 

Head Uudised GoodNews