1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Vähiravifond
  4. Vähiravifondil on uudiseid: kunstilaat, mask, kalender, helkurid!
Vähiravifondil on uudiseid: kunstilaat, mask, kalender, helkurid!

Vähiravifondil on uudiseid: kunstilaat, mask, kalender, helkurid!

Vähiravifond kutsub jõulude eel 4.-6. detsembrini Tartusse suurele heategevuslikule käsitöö- ja kunstilaadale.

Armsad inimesed üle Eesti on südame ja hingega valmistanud väga erinevaid esemeid ja annetanud need vähiravifondile, et seeläbi fondi abivajajaid toetada. Lõuna-Eesti vabatahtlike eestvedamisel toob fond kogu kraami detsembri esimesel nädalavahetusel laadale välja. Novembrikuu jooksul saab igaüks oma käsitööd ja kunsti laada tarvis fondile annetada.

Fondil on uudiseid veelgi. Traditsiooniliselt on fond jõulude eel kutsunud ettevõtteid ja organisatsioone üles loobuma kasutu jõulunänni kinkimisest. Soovitus on selle asemel hoopis kinkida annetusega vähihaigetele elupäevi. Käesolev aasta on teadupärast erilisem. Sel aastal saab iga ettevõtja fondilt jõuluvana kingikotti soetada korduvkasutatavaid riidest koroonamaske, millel vähiravifondi logo kirjaga “Tegin heateo” või firma enda logo. Mask kaitseb viiruse eest ja kaitseb omal moel ka vähihaigeid võitluses raske haigusega. Seni on neid müüdud juba üle 3000.

Eesti Uroloogide Selts on välja andnud eksklusiivse 2021. aasta seinakalendri, kus 12 Eesti arsti-uroloogi esitlevad sportlikke hobisid ja jagavad kasulikke tervisenippe. Kalendreid saab osta ainult fondi veebipoest. Kogu müügitulu läheb vähihaigete toetuseks.

Pime aeg on käes. Kas teie perel on juba helkurid? Vähiravifondi helkur on topeltelupäästja: hoiab elu ning kingib elupäevi ja lootust ka vähihaigetele. Veebipoest saab kolm helkurit kahe hinnaga.

Head Uudised GoodNews