1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITÄH ANNETAJATELE! Tänu televaatajatele toimub laager Maxima tragöödias vanema kaotanud lastele!
AITÄH ANNETAJATELE! Tänu televaatajatele toimub laager Maxima tragöödias vanema kaotanud lastele!

AITÄH ANNETAJATELE! Tänu televaatajatele toimub laager Maxima tragöödias vanema kaotanud lastele!

Maire Riis ja Priit Leito
Maire Riis ja Priit Leito

Eelmise aasta lõpus kogusid TV3 vaatajad Riias Maxima tragöödias vanema kaotanud laste toetuseks 30 820 eurot. Tänu sellele abile sõidavad juba järgmisel nädalal Eestisse Läti lapsed, et osaleda leinatoetuslaagris.

Kogutud rahaga saavad lapsed professionaalset psühholoogilist abi ning seda tänu Laste- ja Noorte Kriisiprogrammile, mis on aastaid ka Eesti lapsi aidanud. „Oleme Läti kolleegidele õpetanud mudelit, mida ise kasutanud oleme, nad on olnud väga entusiastlikud ning nüüd ka põnevil, kuidas ühislaagris läheb,“ selgitas Laste ja Noorte Kriisiprogrammi juht Maire Riis.

Maxima tragoodiaEttevalmistused laagri korraldamiseks algasid juba detsembris ning tihe koostöö on kestnud tänaseni. Tutvutud on lastega, instrueeritud juhendajaid, läbi on mängitud erinevaid situatsioone. Bussitäis lapsi jõuab Pivarootsi laagrisse juba 9.mail.

Jätkuvalt on heade inimeste abi oodatud ka lähedase kaotanud Eesti laste toetuseks; viie euro annetamiseks saab helistada annetustelefonile 900 6905. www.lastekriis.ee

VAATA KA KLIPPI!
[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=387377″]

Head Uudised GoodNews