1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HELKUR VÕIB PÄÄSTA ELU I Pirital toimus ulatuslik helkurikampaania
HELKUR VÕIB PÄÄSTA ELU I Pirital toimus ulatuslik helkurikampaania

HELKUR VÕIB PÄÄSTA ELU I Pirital toimus ulatuslik helkurikampaania

Kahe päeva jooksul jagati Pirita linnaosa eestvedamisel kohalikele elanikele tänavatel, parkides ja koolide ees ligi tuhat helkurit. Ühtlasi ehiti helkuritega puid ja erinevaid strateegilisi kohti, kus kohalikud elanikud enim liiguvad.

Foto: Ilja Matusihis, Pealinn

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit teab tulenevalt varasemast pikast staažist politseis täpselt, kui vajalikud sellised kampaaniad on. „Kiire elutempo käigus jääb tihtilugu märkamata, et õhtud lähevad varem pimedaks ning ilmad aina sombusemaks. Laiaulatuslike kampaaniate raames on hea inimestele meelde tuletada, et aeg on oma väliriietele helkurid lisada ning seeläbi tagada enda parem nähtavus autojuhtidele,“ sõnas Saarniit. „Helkur võib sõna otseses mõttes päästa elu. Meie ühine eesmärk on, et iga inimene jõuaks pimedatel õhtutel ohutult ja tervena koju,“ lisas linnaosavanem.

Foto: Ilja Matusihis, Pealinn

„Tänan kõiki noori vabatahtlikke, kes neljapäeva õhtul aitasid helkureid tänavatel jagada ning turvalisemat Piritat tagada. Samuti tänan teisi koostööpartnereid. Kutsun kõiki inimesi, kel on helkureid üle, tooma neid helkuripuudele. Sellega anname võimaluse, et need jõuavad rohkemate inimesteni,“ ütles Saarniit.

Foto: Ilja Matusihis, Pealinn

Ühtekokku jagati helkureid kahel hommikul Merivälja kooli ja Pirita Majandusgümnaasiumi juures, koolivabatahtlikega mänguplatsidel, parkides ning tänavatel.

Head Uudised GoodNews