1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Marek Lindmaa pälvis heaujumise eest UNICEFi Sinilinnu preemia!
Marek Lindmaa pälvis heaujumise eest UNICEFi Sinilinnu preemia!

Marek Lindmaa pälvis heaujumise eest UNICEFi Sinilinnu preemia!

Lindmaa ja Ergma
Lindmaa ja Ergma

ÜRO lastefondi UNICEF Eesti esindus tunnustas täna Sinilinnu aastapreemia laureaate ning üheks neist sai TV3 „Seitsmeste uudiste“ ankur Marek Lindmaa.

Lindmaa esitati UNICEF Eesti vabatahtlike poolt laureaadiks heategevusliku ujumise ehk heaujumise eest.  „Seitsmeste uudiste“ ankur ja reporter pani läinud suvel proovile oma ujumisoskuse ning algatas „Seitsmeste uudiste“ saates heategevusliku rubriigi, mille eesmärk oli toetada Laste ja Noorte Kriisiprogrammi ehk lapsi, kes on kaotanud lähedase http://www.lastekriis.ee/

Marek ujubIlmaolusid ja ootamatuid terviseprobleeme trotsides ujus Marek Lindmaa suvekuude jooksul kokku neljateistkümnele Eesti saarele, tõmmates sel moel tähelepanu, et kutsuda inimesi üles ujumist toetama; ideeks oli, et iga tema poolt läbitud kilomeeter saaks rahalise katte. Linnulennult läbis ta ligi 30 kilomeetrit ning tänu toetajatele kogunes heategevuseks 3000 eurot.

Marek Lindmaa on eeskujuks meile kõigile kui noor mees, kelle hea süda, silmasära ja tahe innustasid kõrvalseisjaidki head tegema ning lõppkokkuvõttes sündis suurepärane projekt, mis tõestas, et igaüks meist võib maailma paremaks muuta.

Head Uudised GoodNews