1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. OLEME ÜKS VÄGEV RAHVAS I Annabeli raha koos, me tegime selle ära!
OLEME ÜKS VÄGEV RAHVAS I Annabeli raha koos, me tegime selle ära!

OLEME ÜKS VÄGEV RAHVAS I Annabeli raha koos, me tegime selle ära!

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond teatas, et Annabeli elu päästmiseks vajaliku, maailma kalleima ravimi raha on koos. Lastefondi ja Annabeli annetuskontodel on eile õhtuse seisuga 1 924 911, 29 eurot.

Lastefondi annetuskontodele ning telefoniannetuste läbi on Annabeli ravi rahastamiseks laekunud 897 972,07 eurot. Koos reservidest lisanduva 400 000 euroga on Lastefondi head annetajad aidanud Annabeli ligi 1,3 miljoni euroga. Tegemist on Lastefondi ajaloo suurima toetussummaga.

Lapse vanemate poolt loodud HelpAnnabel annetuskontol oli eile õhtu seisuga 626 939,22 eurot.

Palvetame nüüd kõik, et Annabel väga kiiresti ravile pääseks!

Eilse info kohaselt tuleb Annabeli perel tasuda kallihinnalisele ravimile lisaks veel ka Ameerika Ühendriikides osutatava meditsiiniteenuse eest, teadaolevalt ligi 295 000 eurot. Milline saab olema Annabeli ravi täpne maksumus, selgub siis, kui ettemaksuarve USA-st on laekunud. Suure tõenäosusega juhtub see järgmisel nädalal, kohe pärast viimase analüüsi tulemuste selgumist.

Pärast ravi teostamist tuleb Annabelil USA-sse jälgimisele jääda veel 3 kuuks. Puudu oleva summa osas saab perele endiselt toeks olla tehes annetuse Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi annetuskontole ning lisades selgitusse „Annabel“.

Eile olid Lastefondile teadaolevalt veel mitmed Annabeli aitamiseks loodud toetusaktsioonid pooleli, ka sealt loodetakse abi ravimi manustamise ja hilisema jälgimisega seotud kulude katmisel.

Head Uudised GoodNews