1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Pöörane väljakutse! Tallinnas toimuva taliujumise MM-i raames toimub ettevõtete heategevuslik teateujumine
Pöörane väljakutse! Tallinnas toimuva taliujumise MM-i raames toimub ettevõtete heategevuslik teateujumine

Pöörane väljakutse! Tallinnas toimuva taliujumise MM-i raames toimub ettevõtete heategevuslik teateujumine

Eeloleva märtsikuu alguses Tallinnas toimuva taliujumise MM-i raames toimub ettevõtete heategevuslik teateujumine, millega toetatakse taastusraviseadme MYRO ostmist.

„Eeskätt on tegemist põneva väljakutsega kõigile sõpruskondadele ja kollektiividele, kes soovivad minutiga külmas vees nii enda akusid laadida kui ka head teha,“ sõnas MM-i projektijuht Raido Rei.

Võistkonnad on oodatud MM-i võistluspaika admiraliteedi basseini laupäeval, 10. märtsil 2018. „Tiimis peab olema neli liiget, kellest üks naine. Iga osaleja läbib 25 meetrit, arvestus toimub nelja osavõtja koguvanuse alusel – ehk esimene vanuseklass on kuni 150 aastat, edasi 151 – 200 aastat ja nii edasi,“ selgitas Rei reegleid.

Osalustasu on 110 eurot võistkonna kohta, millest osa läheb Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele innovaatilise taastusraviseadme MYRO ostmiseks, mis aitab parandada igapäevast liikumist ja motoorseid oskusi.

Tiimitunde tekitamise, mõnusa muljete jagamise, MM-i rajal ujumise ja heateo kõrval ootab kõiki osalejaid medal, tunnistus, soe jook ja mõnus kuum saun.

Registreeruda saab kuni 31. jaanuarini aadressil http://winterswimming.world/

Taliujumise MM toimub Tallinnas Admiraliteedi basseinis 6.-10. märtsini. Kavas on 13 distantsi, lühemad 25-meetri ujumised, pikimad 200m distantsid.

Head Uudised GoodNews