1. Avaleht
  2. Heategu
  3. KÕIGILE, KES HOOLIVAD I Luminor viib igas Balti riigis ellu ühe täitumata unistuse
KÕIGILE, KES HOOLIVAD I Luminor viib igas Balti riigis ellu ühe täitumata unistuse

KÕIGILE, KES HOOLIVAD I Luminor viib igas Balti riigis ellu ühe täitumata unistuse

Luminor julgustab Balti riikide elanikke ütlema oma soove valjult välja ja uurima, millised veel täitumata soovid ja unistused on nende lähedastel. Projekti “Kõigile, kes hoolivad” käigus täidab pank nii Eestis, Lätis kui ka Leedus ühe veel täitumata unistuse.

Projekti kaudu soovib pank julgustada inimesi tänama ja ütlema häid sõnu oma lähedastele mitte ainult pühade ajal, vaid tunduvalt sagedamini ja uurima oma ringkonnas, kes millest unistab.

„Sageli seatakse kallite inimeste soovid enda omadest ettepoole. Sellega aga lükatakse oma soovid ja unistused tihti edasi. Selle kampaaniaga soovimegi julgustada Balti riikide elanikke, et nad räägiksid avameelselt nii oma soovidest kui ka uuriksid nende kohta enda lähedastelt. Lisaks ei tasu unustada jagada häid sõnu, näiteks tänada lähedasi nende hoolitsuse ja kohalolu eest. Pühad on suurepärane võimalus taas kokku saada ja uurida välja, millised on nende täitumata soovid ja julgustada neid ka neid ellu viima,“ selgitas ettevõtte turundusjuht Silja Aav.

Luminor täidab igas Balti riigis ühe juhuslikult valitud soovi. Konkursi tingimused on lihtsad: kirjeldada projekti kodulehel oma lähedase unistust koos lühikese põhjendusega. Ettevõte viib kõikidest nendest soovidest kolm ellu veebruarikuus. Projektiga seotud unistused peavad olema realistlikud ja teostatavad.

Head Uudised GoodNews