1. Avaleht
  2. Heategu
  3. TÕELINE KANGELANE I Turvatöötaja päästis Eestisse reisile tulnud mehe elu
TÕELINE KANGELANE I Turvatöötaja päästis Eestisse reisile tulnud mehe elu

TÕELINE KANGELANE I Turvatöötaja päästis Eestisse reisile tulnud mehe elu

Möödunud aasta lõpus ühel hommikul kell pool üksteist teavitas Tallinna hotelli administraator turvatöötajat, et hotelli kõrval asuva keskuse ukse ees on maas meesterahvas.

Turvatöötaja reageeris kohe ja nägi, et maas lamanud kannatanul oli keel vajunud kurku. Turvatöötaja vabastas hingamisteed ning alustas mehe elustamist. Elustamise tulemusel mehe hingamine taastus ning kohale kutsutud kiirabi tegi talle ka elektrišoki, mille järel tuli mees teadvusele ja oli kontaktivõimeline. Kiirabi viis Soomest perega Eestisse reisile tulnud mehe haiglasse.

Maailma suurim tänu töötajale, kes ta päästis ja tegi meile kõigi aegade parima jõulukingi – saime jõulud veeta koos isaga.

Tänaseks on selgunud, et mees on täie tervise juures tagasi. “Minu isa sai Tallinnas kaubanduskeskuses infarkti ja olukord oli väga tõsine. Isa süda seiskus 13 minutiks. Tänan kogu oma pere nimel G4Si turvatöötajat, kes appi tuli ja elustamist alustas. Arstide sõnul päästis kiiresti alustatud ja hästi õnnestunud elustamine mu isa elu. Maailma suurim tänu töötajale, kes ta päästis ja tegi meile kõigi aegade parima jõulukingi – saime jõulud veeta koos isaga. Isa oli Eestis haiglas viis päeva ja sai seejärel koju minna. Tema seisund paraneb kogu aeg ja paistab, et infarktist tüsistusi ei jäänud. Veelkord, suur tänu!” saatis tütar G4Sile rõõmustava sõnumi.

Head Uudised GoodNews