1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KOOS SAAME HAKKAMA I Tänu kodanikualgatusele on juba 300 last saanud koduõppeks arvuti!
KOOS SAAME HAKKAMA I Tänu kodanikualgatusele on juba 300 last saanud koduõppeks arvuti!

KOOS SAAME HAKKAMA I Tänu kodanikualgatusele on juba 300 last saanud koduõppeks arvuti!

Vähem kui nädal aega tagasi, 15. märtsil Facebookis ringlusse läinud üleskutse „Igale koolilapsele arvuti“ on osutunud südantliigutavalt edukaks. „Tänaseks on juba 300 peret arvutid saanud,“ on aktsiooni algataja Kätlin Rohilaid-Aljaste siiralt rõõmus. Ideest sündis kiiresti kõige olulisemat info edastav koduleht, kus igaüks saab pakkuda oma kodus üleolevaid nutiseadmeid eriolukorra tõttu koduõppel olevatele lastele kasutamiseks kas ajutiselt või ka päriseks. Heatahtlikul annetajal piisab vaid lühikese ankeedi täitmisest, et tuua sadadesse kodudesse rõõmu ja võimalust kooliaastat täisväärtuslikult jätkata.

Algatusega liitusid paljud aktiivsed ning abivalmid inimesed igast eluvaldkonnast, kest aitasid muu hulgas uudist kajastada nii eesti- kui ka venekeelse elanikkonna seas. Lisaks liitusid üleskutsega mitmed organisatsioonid (Innove, Tele2, Telia, advokaadibüroo Ellex Raidla, Swedbank, Superangel, Bolt, Tartu ülikooli Narva kolledž ja JCI).

Algatus kestab veel edasi ning kõigil soovijatel on võimalus anda sellesse oma panus. „Kõik, kes te omate head ideed ja tahate aidata, andke teada! Koos saame võimsamalt. Igale koolilapsele arvuti!“ kutsub Kätlin Rohilaid-Aljaste kooliõpilasi toetama.

Liitu Facebooki grupiga SIIN!

 

Head Uudised GoodNews